Kategoria: Kaupallinen ja teollinen tulostaminen | Kirjoittanut Petri Viitala

Painoilla mahdollisuus tehostaa työnkulkuja

Digipainojen vahvuutena on tuottaa monipuolisia ja myös painosmäärällisesti pieniä töitä. Tästä johtuen digipainoissa painetaan päivittäin valtava lukumäärä erilaisia töitä, joita tulisi kyetä hallinnoimaan mahdollisimman tehokkaasti.

Sekalaiset aineistot, erilaisia viimeistelytapoja vaativat työt ja kun nämä kaikki on painettava eri laitteilla, voi ruuhkahuippuja kertyä helposti. Nämä vaativat paljon töiden organisointia, joka vie aikaa itse painamiselta ja työn tuottavuus laskee.

Digipainoissa voidaan tänä päivänä toteuttaa runsas lukumäärä tilauksia nopeasti, joustavasti ja tuottavasti tehokkuutta lisäävien ohjelmistojen avulla. Tarjolla on muun muassa työnhallintaohjelma, joka organisoi ja niputtaa pienet digityöt tehokkaasti yhteen. Ohjelmisto toimii niin arkki- kuin rullatulostimillakin.

Työnhallintaohjelman avulla digipainot säästävät aikaa ja pystyvät painamaan päivittäin useampia tilauksia. Näin saadaan hyödynnettyä laitteiden tarjoama kapasiteetti parhaimmalla mahdollisella tehokkuudella.

Painopalveluasiakkaiden toistuvat ja säännönmukaiset käyntikorttitilaukset on erinomainen esimerkki ohjelmiston tehostavasta työnkulusta. Ohjelmisto antaa painoille mahdollisuuden toteuttaa käyntikorttien painotyönkulku nopeasti ja näppärästi.

Ohjelmisto mahdollistaa muun muassa:

  • Töiden lähetyksen ja tiketöinnin
  • Töiden priorisoinnin ja hallinnan skenaariopohjaisilla aikatauluilla
  • Kaikkien toimintojen hallinnan verkkoselaimen avulla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntija Petri Viitalaan, puh. 045 7731 0669 tai petri.viitala@ricoh.fi.